Bij een babyborrel hoort natuurlijk iets lekkers. Of wilt u liever iets culinairs? Tijdens de babyborrel wilt u niet bezig zijn met het bereiden van eten. Daarom huurt u een gediplomeerde kok in die voor u en uw gasten al het lekkers kan bereiden. Gunter kok aan huis realiseert het hele praktische verloop van de middag en maakt voor u een voorstel op maat.

Gunter Kok aan huis kookt voor u allerlei heerlijke hapjes bij u thuis. Met uw suggesties en wensen maken we voor u graag een voorstel op maat. Hebt u een babyborrel, receptie, barbecue of zelf een walking dinner met een groep vrienden? Gunter Kok aan huis weet van elke gelegenheid een succes te maken. Wij zorgen voor alle inkopen, bereiden heerlijke gerechten, maken alles ter plekke klaar en zorgen ervoor dat uw keuken opgeruimd achter gelaten wordt.

Op deze website leest u meer over Gunter Kok aan huis. Hier vindt u verschillende suggesties voor diverse menu’s die wij aan huis kunnen bereiden. U nodigt uw gasten uit voor een diner en u kunt vervolgens zelf volop meegenieten. Wilt u meer weten over onze organisatie en de werkwijze die wij hanteren? Neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Gunter is uw privé kok aan huis voor o.a. recepties, bbq’s en walking dinners.
Wilt u weten wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk het menu of neem contact met ons op.

Ook voor de volgende specialiteiten en gelegenheden kunt u gebruik maken van onze expertises:

Kok aan huis Oost-VlaanderenKok aan huis LimburgKok aan huis AntwerpenChef aan huisBBQ aan huisTraiteur aan huisThuiskokPrivé kokKok op locatie