Bent u op zoek naar een traiteur aan huis? Dan hebt u deze gevonden met Gunter Kok aan huis. Met een traiteur aan huis beschikt u over gastronomie bij u thuis voor elke gelegenheid. Gunter kok aan huis bereidt heerlijke gerechten voor u naar aanleiding van uw wensen en suggesties. Wij maken voor u een voorstel op maat.

Het praktische verloop van de avond of namiddag is als volgt. Wij zorgen voor alle inkopen en brengen ons specifieke kookgerei mee. Messen, grote snijplank; al dit soort dingen hebben wij zelf en u hoeft nergens voor te zorgen. Vervolgens bereiden wij alles ter plaatse en laten alles aan het einde van de avond netjes opgeruimd achter. Wij vertrekken nadat het dessert is opgediend zodat u rustig verder kunt genieten van de avond.

Wij laten u via deze website graag kennismaken met de mogelijkheden. Wij geven u hier een aantal mooie suggesties voor menu’s die wij voor u kunnen bereiden. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij vertellen u graag meer! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en laat u verrassen door uw eigen traiteur aan huis.

Gunter is uw privé kok aan huis voor o.a. recepties, bbq’s en walking dinners.
Wilt u weten wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk het menu of neem contact met ons op.

Ook voor de volgende specialiteiten en gelegenheden kunt u gebruik maken van onze expertises:
ThuiskokPrivé kokKok op locatieKok aan huis Oost-VlaanderenKok aan huis LimburgKok aan huis AntwerpenChef aan huisBbq aan huisBabyborrelTraiteur aan huis