Een thuiskok is misschien iets waarvan u denkt dat dat te duur is. Een thuiskok klinkt ook wel wat chique, maar Gunter Kok aan huis laat u zien dat een thuiskok voor iedereen mogelijk is. Gunter Kok aan huis bereidt heerlijke gerechten en snacks in uw keuken. Op deze manier bezorgt u uw vrienden en familie een avond om nooit te vergeten.

Met Gunter Kok aan huis beschikt u over gastronomie bij u thuis voor elke gelegenheid. Wij verzorgen alle ingrediënten. Deze kopen wij in naar aanleiding van het gesprek dat wij met u hebben gehad over uw suggesties en wensen. Wij brengen kookgerei mee en maken gebruik van uw fornuis, oven en friteuse om de mooiste gerechten te bereiden. Wij vertrekken nadat het dessert is opgediend. Op deze manier kunt u rustig verder genieten van de avond.

Op deze website maakt u kennis met Gunter Kok aan huis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij voor u hebben geselecteerd. Op deze website vindt u alvast mooie suggesties van gerechten en snacks die wij voor u kunnen bereiden. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Gunter is uw prive kok aan huis voor o.a. recepties, bbq’s en walking dinners.
Wilt u weten wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk het menu of neem contact met ons op.

Ook voor de volgende specialiteiten en gelegenheden kunt u gebruik maken van onze expertises:
Privé kokKok op locatieKok aan huis Oost-VlaanderenKok aan huis LimburgKok aan huis AntwerpenChef aan huisBbq aan huisBabyborrelTraiteur aan huisThuiskok