Een privé kok klinkt wellicht als iets heel erg luxe. Een privé kok is misschien iets waar u niet aan denkt wanneer u een leuke avond voor vrienden wilt organiseren. Wij laten u zien dat een privé kok voor iedereen mogelijk is. De prijs die u betaalt, hangt af van de keuze voor ingrediënten van gerechten. Er is uiteraard een verschil tussen een vier- of een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van een varkenshaasje is niet dezelfde als die van een tarbotfilet.

Met Gunter Kok aan huis heeft iedereen beschikking over een privé kok die heerlijke gerechten bereidt. Wij zorgen voor alle inkopen, bereiden heerlijke gerechten, maken alles ter plekke klaar en zorgen ervoor dat uw keuken opgeruimd achter gelaten wordt. In een keuken met fornuis, een oven, een microgolfoven en een friteuse kunnen wij al mooie dingen op uw bord toveren.

Wij laten u via deze website graag kennismaken met de mogelijkheden. Wij geven u hier een aantal mooie suggesties voor menu’s die wij voor u kunnen bereiden. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij vertellen u graag meer! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en laat u verrassen.

Gunter is uw prive kok aan huis voor o.a. recepties, bbq’s en walking dinners.
Wilt u weten wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk het menu of neem contact met ons op.

Ook voor de volgende specialiteiten en gelegenheden kunt u gebruik maken van onze expertises:
Kok op locatieKok aan huis Oost-VlaanderenKok aan huis LimburgKok aan huis AntwerpenChef aan huisBBQ aan huisBabyborrelTraiteur aan huisThuiskokPrivé kok