Een kok aan huis bij u thuis in Oost-Vlaanderen is een bijzondere ervaring. U wilt gasten uitnodigen voor een lunch of diner, liefst bij u thuis of in uw eigen zaak. Een persoonlijke sfeer kan het verschil maken tussen een hapje eten of een bijzondere herinnering waar iedereen jaren later nog met plezier over praat. Met een kok aan huis bij u thuis in Oost-Vlaanderen creëert u de avond om nooit te vergeten.

Gunter Kok aan huis komt bij u in Oost Vlaanderen om de heerlijkste gerechten en snacks te bereiden. Wij maken bijvoorbeeld een vier- tot zevengangenmenu. U kunt daarbij aangeven wat u wel en niet wenst te eten en wat ongeveer het budget per persoon is. Binnen deze grenzen zullen wij een heerlijk, bij de gelegenheid passend menu voorstellen.

Op deze website maakt u kennis met Gunter Kok aan huis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij voor u hebben geselecteerd. Op deze website vindt u alvast mooie suggesties van gerechten en snacks die wij voor u kunnen bereiden. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Gunter is uw prive kok aan huis voor o.a. recepties, bbq’s en walking dinners.
Wilt u weten wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk het menu of neem contact met ons op.

Ook voor de volgende specialiteiten en gelegenheden kunt u gebruik maken van onze expertises:
Kok aan huis LimburgKok aan huis AntwerpenChef aan huisBbq aan huisBabyborrelTraiteur aan huisThuiskokPrivé kokKok op locatie