Een chef aan huis klinkt chique en is misschien iets waarvan u denkt dat het veel te duur is. Een chef aan huis hoeft niet duur te zijn. De prijs hangt van uw keuze af. Er is uiteraard een verschil tussen een vier- of een zevengangenmenu. Ook de kostprijs van een varkenshaasje is niet dezelfde als die van een tarbotfilet. Gunter Kok aan huis informeert u graag over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben met een chef aan huis.

Gunter Kok aan huis is een zeer ervaren chefkok die zich richt op koken bij mensen thuis. Op deze manier kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving genieten van gerechten die u normaal in een goed restaurant zou bestellen. U bezorgt u en uw vrienden een avond om nooit te vergeten en nog lang van na te genieten.

Wij laten u via deze website graag kennismaken met de mogelijkheden. Wij geven u hier een aantal mooie suggesties voor menu’s die wij voor u kunnen bereiden. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij vertellen u graag meer! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en laat u verrassen.

Gunter is uw privé kok aan huis voor o.a. recepties, bbq’s en walking dinners.
Wilt u weten wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk het menu of neem contact met ons op.

Ook voor de volgende specialiteiten en gelegenheden kunt u gebruik maken van onze expertises:
Bbq aan huisBabyborrelTraiteur aan huisThuiskokPrivé kokKok op locatieKok aan huis Oost-VlaanderenKok aan huis LimburgKok aan huis AntwerpenChef aan huis