Bent u op zoek naar een kok aan huis in de provincie Limburg? Gunter Kok aan huis is een organisatie uit België, maar wij werken ook graag in het Nederlandse Limburg. Gunter Kok aan huis realiseert het hele praktische verloop van de middag en maakt voor u een voorstel op maat.

Met Gunter Kok aan huis heeft u in Limburg uw eigen chefkok in de keuken. Wij zorgen voor alle inkopen, bereiden heerlijke gerechten, maken alles ter plekke klaar en zorgen ervoor dat uw keuken opgeruimd achter gelaten wordt. In een keuken met fornuis, een oven, een microgolf oven en een friteuse kunnen wij mooie dingen op uw bord toveren. Wij bereiden alles ter plaatse. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat de tafel gedekt is. Ook zorgt u voor glazen, bestek en borden.

Regel een chefkok in uw eigen keuken! Gunter Kok aan huis komt ook naar Limburg en bereidt daar voor u veel lekkernijen. Op deze website leest u meer over Gunter Kok aan huis. Hier geven wij u een aantal mooie suggesties voor een gezellige avond. Wilt u meer weten en wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Maak dan een afspraak door het contactformulier op deze website in te vullen.

Gunter is uw prive kok aan huis voor o.a. recepties, bbq’s en walking dinners.
Wilt u weten wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk het menu of neem contact met ons op.

Ook voor de volgende specialiteiten en gelegenheden kunt u gebruik maken van onze expertises:
Kok aan huis Oost-VlaanderenKok aan huis AntwerpenChef aan huisBbq aan huisBabyborrelTraiteur aan huisThuiskokPrivé kokKok op locatie