Een geheel verzorgde bbq aan huis kan worden gerealiseerd door een echte chefkok. Op deze manier kunt u uw vrienden verwennen. Ook voor een bbq aan huis kiest u voor de service van Gunter Kok aan huis. Wij verzorgen een complete bbq aan huis. Zo kunt u genieten van lekkernijen, salades en snacks in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook blijft u niet zitten met de rommel. Wij zorgen dat alles netjes opgeruimd wordt voordat wij weggaan en doen voor u de afwas.

Voor een bbq aan huis zorgen wij voor al het specifieke kookgerei. Natuurlijk doen wij alle inkopen. Dit doen wij naar aanleiding van uw suggesties en wensen. Wij bereiden alles ter plaatse. Het enige waar u voor hoeft te zorgen zijn de borden, glazen het bestek en servetten. Daarna kunt u heerlijk gaan zitten en genieten van alles wat wij voor u bereiden.

Op deze website leest u meer over Gunter Kok aan huis. Hier vindt u verschillende suggesties voor diverse menu’s die wij aan huis kunnen bereiden. U nodigt uw gasten uit voor een diner en u kunt vervolgens zelf volop meegenieten. Wilt u meer weten over onze organisatie en de werkwijze die wij hanteren? Neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Gunter is uw privé kok aan huis voor o.a. recepties, bbq’s en walking dinners.
Wilt u weten wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk het menu of neem contact met ons op.

Ook voor de volgende specialiteiten en gelegenheden kunt u gebruik maken van onze expertises:
Kok aan huis Oost-VlaanderenKok aan huis LimburgKok aan huis AntwerpenChef aan huisBabyborreltraiteur aan huisThuiskokPrivé kokKok op locatie